Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hledám práci na HPP jako veterinární sestra/asistent / recepční/ administrativní pracovník Karviná, Ostrava a okolí

10.07.2024

Chci být součástí veterinárního týmu, proto hledám práci na plný úvazek jako veterinární sestra/asistent / recepční/ administrativní pracovník.

Vzdělání: VŠ Obchodně podnikatelská fakulta - Systémové inženýrství - manažerská informatika, SZŠ Olomouc, Gymnázium Karviná ekonomické zaměření

I když se pohybuji ve sféře jako zdravotní laborant na patologii v nemocnici, jsem se během práce vzdělávala dále - SZŠ, atestace patologie, OPF manažerská informatika 2018. Tím jen chci sdělit, že mám zkušenosti a stále se i vzdělávám nejen ve zdravotnictví, ale i administrativní (vykonávám zástupce vedoucího, manažer kvality), provádím i různé statistiky, starám se o sociální sítě, jako pomůcku v exspiraci protilátek jsem vyrobila v Excelu zlepšovák na kontrolu těchto exspirací, takže se pohybuji i v oblasti ICT pružně, vzdělávám se i v AI. Mohu být proto nápomocná i v této oblasti.

Ovládám hmatovou techniku (psaní všemi deseti) 200 úhozů/ min. Vždy jsem se rozhodovala, zda chci pracovat v nemocnici, nebo se zvířaty, pomáhat ostatním. Stal se ze mne laborant, ale aktivně se věnuji kynologii.

Mám Louisiana leopardího psa, se kterým děláme Mantrailing, Nosework, canisterapii, Canicross, výcvik a hodně dalších aktivit.

A moc ráda bych pracovala a byla součástí veterinárního týmu a byla přínosem svou láskou, svými dovednostmi, zkušenostmi.

Mohu nabídnout pečlivost, zodpovědnost (vždy pokud je třeba zůstávám v práci, nebo v akutních případech jsem vždy připravená být v pracovní pohotovosti), organizační a komunikační dovednosti, empatii k lidem i zvířatům, dovednosti v oblasti ICT, IT, AI, internet, sociální sítě, propagace, zkušenosti v kynologii, práci se zvířaty, a co neumím, ráda, a mám ochotu učit se a dále se vzdělávat.

V oboru veterinářství jsem zatím bez praxe, ale ráda si dodělám i při zaměstnání další vzdělání. Letos je i otevřené akreditované kombinované dálkové studium v Ostravě.

Lenka Lipková l.kuratkova531@gmail.com ID schránky: tsd9qkk Tel.: +420 605 791 335

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Pozvánka na konání okresního shromáždění OS KVL ČR Praha – město, 17.9.2024

Zveřejněno: 05.09.2024
Datum stažení: 18.09.2024

Falešné razítko – MVDr. Marek Vaněk

Zveřejněno: 15.08.2024
Datum stažení: 15.02.2025

Výzva k podávání nabídek - převod obchodního podílu ve společnosti Veterinární ples, s.r.o. 

Zveřejněno: 25.07.2024
Datum stažení: 31.10.2024

Falešné razítko – MVDr. Veronika Zálešáková

Zveřejněno: 23.07.2024
Datum stažení: 23.01.2025
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...