Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hledám práci na HPP jako veterinární sestra/asistent / recepční/administrativní pracovník Karvinsko, Ostravsko a okolí

09.05.2024

Hledám práci na plný úvazek jako veterinární sestra/asistent / recepční/administrativní pracovník Karvinsko, Ostravsko a okolí.

Vzdělání: VŠ Obchodně podnikatelská fakulta - Systémové inženýrství - manažerská informatika, SZŠ Olomouc, Gymnázium Karviná ekonomické zaměření

I když se pohybuji ve sféře jako zdravotní laborant v nemocnici, jsem se během práce vzdělávala dále - SZŠ, atestace, OPF manažerská informatika 2018.

Tím jen chci sdělit, že mám zkušenosti a stále se i vzdělávám nejen ve zdravotnictví, ale i administrativní (vykonávám zástupce vedoucího, manažer kvality), provádím i různé statistiky, starám se o sociální sítě, jako pomůcku v exspiraci protilátek jsem vyrobila v Excelu zlepšovák na kontrolu těchto exspirací, takže se pohybuji i v oblasti ICT pružně, vzdělávám se i v AI. Mohu být proto nápomocná i v této oblasti.

Ovládám hmatovou techniku (psaní všemi deseti) 200 úhozů/ min. Vždy jsem se rozhodovala, zda chci pracovat v nemocnici, nebo se zvířaty, pomáhat ostatním. Stal se ze mne laborant, ale aktivně se věnuji kynologii.

Mám Louisiana leopardího psa, se kterým děláme Mantrailing, Nosework, canisterapii, Canicross, výcvik a hodně dalších aktivit.

A moc ráda bych pracovala a byla součástí veterinárního týmu a byla přínosem svou láskou, svými dovednostmi, zkušenostmi.

Mohu nabídnout pečlivost, zodpovědnost (vždy pokud je třeba zůstávám v práci, nebo v akutních případech jsem vždy připravená být v pracovní pohotovosti), organizační a komunikační dovednosti, empatii k lidem i zvířatům, dovednosti v oblasti ICT, IT, AI, internet, sociální sítě, propagace, zkušenosti v kynologii, práci se zvířaty, a co neumím, ráda, a mám ochotu učit se a dále se vzdělávat.

V oboru veterinářství jsem zatím bez praxe, ale ráda si dodělám i při zaměstnání další vzdělání. Letos je i otevřené akreditované kombinované dálkové studium v Ostravě.

Lenka Lipková l.kuratkova531@gmail.com ID schránky: tsd9qkk Tel.: +420 605 791 335

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
24.05. - 26.05.
Všechny akce