Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Technický manažer/manažerka Vet Channel

22.04.2024

O nás: SAKARI a.s. je dynamická a rychle rostoucí distribuční společnost se sídlem v České republice. Zaměřujeme se především na distribuci vysoce kvalitních doplňků stravy pro psy, kočky a koně. Jsme hrdí na to, že jsme byli vybráni v České republice a na Slovensku jako výhradní distributor společnosti NBF LANES, významného italského výrobce specializujícího se na doplňky pro zvířata.

Společnost NBF LANES byla založena v Miláně v roce 1987 a od té doby se stala předním hráčem na italském veterinárním trhu. V Itálii se může pochlubit specializovaným týmem více než 60 odborníků; a distribuuje své výrobky v 11 zemích, včetně Itálie, Polska, České republiky, Slovenska, Švýcarska, Německa, Maďarska, Švédska, Estonska, Lotyšska a Litvy.

V současné době hledáme Technického manažera/manažerku, který bude podporovat naši společnost, prodejní tým a zákazníky v oblasti Vet Channel.

Vybraný kandidát projde komplexním měsíčním školením, které povede společně náš tým a odborníci z NBF LANES. Po úspěšném absolvování školení se kandidát ujme role technického manažera - Vet Channel.

Odpovědnosti: Mezi hlavními odpovědnostmi našeho Technického Manažera patří:

1. Vztah a Neustálé Aktualizace: Udržovat průběžné vztahy s Vědeckým Oddělením NBF LANES s cílem zůstat informován o výrobcích, vědeckých studiích a dalších vědeckých aktivitách.

2. Školení Týmu Prodeje: Poskytovat školení našemu týmu prodeje, aby získal hluboké znalosti o našich výrobcích a službách.

3. Školení Zákazníků: Vzdělávat naše zákazníky o našich nabídkách a poskytovat jim informace, které potřebují k informovanému rozhodování.

4. Podpora v Terénu: Nabízet podporu týmu prodeje přímo v terénu a řešit jeho technické dotazy a dotazy ohledně výrobků.

5. Vztah s českými a slovenskými Veterinárními Vědeckými Společnostmi: Podporovat vztahy s vědeckými společnostmi v českých a slovenských regionech.

6. Řízení Účasti na Veterinárních Kongresech: Organizovat a dohlížet na účast společnosti na Veterinárních Kongresech.

7. Účast na Veterinárních Kongresech a Dalších Akcích: Účast na Veterinárních Kongresech a dalších významných akcích s cílem reprezentovat naši společnost.

8. Řízení Klinických Studií: Spolupracovat s Vědeckým Oddělením NBF LANES s cílem spravovat a dohlížet na klinické studie týkající se našich výrobků.

9. Vztahy s českými a slovenskými Veterinárními Key Opinion Leaders (KoL): Budovat a udržovat vztahy s klíčovými osobnostmi veterinární oblasti v českých a slovenských regionech.

10. Vztahy s českými a slovenskými Veterinárními Univerzitami: Navazovat kontakty s veterinárními univerzitami v českých a slovenských regionech.

Požadavky: Uchazeči o tuto pozici by měli mít následující kvalifikační předpoklady:

1. Titul z Veterinární Medicíny: Pro tuto pozici je nezbytný diplom z veterinární medicíny.

2. Silné Komunikační Dovednosti: Pro efektivní spolupráci s interními i externími zúčastněnými stranami jsou nezbytné vynikající komunikační dovednosti, a to jak písemné, tak ústní.

3. Veřejný Projev: Schopnost efektivně prezentovat a vystupovat na veřejnosti.

4. Znalost Veterinárního Trhu: Znalost veterinárního trhu, včetně trendů, výrobků a potřeb zákazníků.

5. Předchozí Zkušenosti v Oblasti Veterinární Medicíny: Zkušenosti z veterinární medicíny, jako jsou farmaceutický průmysl, krmiva pro zvířata, doplňky stravy nebo zdravotnické prostředky, jsou považovány za výhodu.

6. Výborná Znalost Češtiny: Znalost českého jazyka je pro místní komunikaci a navazování vztahů klíčová.

7. Vyšší Pokročilá Úroveň Angličtiny (B2): Dostatečná znalost angličtiny pro komunikaci se zahraničními zúčastněnými stranami.

8. Flexibilita, Spolehlivost, Zodpovědnost a Loajalita: Projevit vlastnosti, jako je flexibilita, spolehlivost, zodpovědnost a loajalita, ve všech aspektech této role.

9. Znalost MS Office: Znalost aplikací MS Office pro efektivní správu dat a reportování.

Benefity: Nabízíme atraktivní balíček, který zahrnuje fixní plat a provize z prodeje. Mezi další benefity patří telefon, tablet, stravenky, přístup k firemním službám, možnost práce z domova (25 % pracovních dní), příjemné pracovní prostředí v centru Prahy s energickým kolektivem, možnost seberealizace a šance pracovat v rychle rostoucí společnosti.

Pořádáme také teambuildingové akce a firemní setkání, poskytujeme odborná školení a nabízíme možnosti kariérního růstu.

Typ Práce: Nabízíme dva typy pracovních příležitostí:

- Pracovní smlouva nebo na živnostenský list (OSVČ):

Typ Práce: Na plný úvazek Plat: Kč + provize + bonus

Zkušenosti:

- Předchozí zkušenosti v oblasti veterinární medicíny (farmaceutický průmysl, krmiva pro zvířata, doplňky stravy, zdravotnické prostředky): výhoda

- Diplom z Veterinární Medicíny Jazyky:

- Čeština (Požadovaná)

- Angličtina (Požadovaná minimální úroveň B2)

Pohovory a komunikace ve společnosti budou probíhat v angličtině

Pokud splňujete tyto požadavky a jste připraveni převzít odpovědnost Technického Manažera/manažerky Vet Channel, doporučujeme vám, abyste se přihlásili a stali se součástí našeho dynamického týmu.

Jedná se o jedinečnou příležitost významně ovlivnit veterinární průmysl a přispět k růstu naší společnosti.

Přihlášku včetně životopisu a motivačního dopisu zašlete na adresu job@sakari.cz.

Těšíme se, že v našem týmu přivítáme nadšenou a oddanou osobu.

Místo výkonu práce: Česká republika

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
24.05. - 26.05.
Všechny akce