Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Veterinářem v jihočeském Písku

10.03.2024

Dobrý den, na veterinární kliniku v Písku přijmeme veterinární lékařku/lékaře na částečný nebo plný pracovní poměr.

Částečný pracovní poměr: čtvrtek (11.00-19.00) a pátek (8.30-14.00). Další hodiny dle vzájemné dohody.

Plný pracovní úvazek: Po (8.30-19.00), Út (11.00-19.00), St (8.30-14.00), Čt (10.30-19.00), Pá (8.30-14.00). Při plném pracovním úvazku máte jednu středu v měsíci „free mind day“ – jste na klinice, ale neošetřujete pacienty (pokud nedorazí něco akutního nebo není přehlcená čekárna). Místo toho vymýšlíte, jak zlepšit fungování kliniky, diagnostiku a podobně + následně proberete se mnou a rozhodneme, zda nápady uskutečníme či nikoliv.

U částečného pracovního úvazku můžete návrhy na zlepšení vznášet samozřejmě také?

Při rychlém jednání je možnost ubytování ve služebním bytě (rychlém znamená, že cca od dubna jej začneme nabízet k pronájmu a nejpozději v květnu bych jej měl rád již pronajatý).

Hledáme lékařku/lékaře na prvoliniovou pozici (základní ošetření, složitější pacienty následně předat kolegovi nebo referovat jinam) s postupnou částečnou specializací (zůstane vám prvoliniové ošetření, ale pacienti s vybraným typem onemocnění budou přednostně objednáváni k vám).

Pohotovost je dobrovolná – zvedáte telefony a podle toho na co se cítíte, buď pacienta ošetříte nebo referujete jinam. Celý pohotovostní příplatek bez DPH (1000,-) je součástí vašeho platu.

Hodně si zakládáme na vztazích s klienty a pacienty. To znamená vstřícnost, vše řádně vysvětlit, nabídnout možné diagnostiky a řešení problému (včetně referování na jiné pracoviště), pozitivní vztah i ke zvířatům.

Zároveň bude potřeba si sednout i vzájemně, lidsky, protože jedině tak lze dlouhodobě fungovat, podporovat se, pomáhat si a vycházet si vstříc.

Přeji krásný den MVDr. Jan Náhlík, mvdrnahlik@seznam.cz

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
Všechny akce