Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Editorial – MVDr. Iveta Janíková

Zvěrokruh 12/2021 19.12.2021
  Časopis Zvěrokruh 12/2021
     EDITORIAL
 

01_Janikova

Vážené kolegyně a kolegové,

Píši úvodník, který je součástí prosincového čísla Zvěrokruhu. Závěry roku bývají takovým „ohlédnutím se“ za tím, co se událo v našich životech a také plánováním výhledů do budoucna. Ani u mne to nebude jiné.

Do PV KVL jsem kandidovala s představou, že bych ráda pomohla s prezentací KVL „navenek“ a dále pak se snažila, aby NÁS všechny naše stavovská organizace „zajímala“, její dění „uvnitř“.

Abychom společnými silami hledali cesty, jak vylepšit její postavení a náhled na profesi veterinárního lékaře ve vnímání veřejností. Pro KVL nové představenstvo reálně pracuje od března letošního roku. To není tak dlouhá doba (i s ohledem na to, kolik je nás zde „nových“). Vezmu-li v potaz, že práce nám byla předána „trochu“ anebo „vůbec“, snažíme se zorientovat se ve veškeré agendě KVL. Ano, všichni se jistě divíte mému slovu „ZORIENTOVAT SE“ a v hlavě Vám lítají myšlenky: „To už by jim snad mělo být všechno jasné“. Jasné nám to být začalo a Vy se průběžně vše dovídáte ve zprávách prezidentky KVL a komisí.

Chci zde zdůraznit jen to, že od zjišťování, co všechno která agenda obnáší, přes revize (mnohdy již dlouho) neplatných, či zcela nevýhodných jednostranných smluv se pomalu a jistě dostáváme k samotné práci „pro budoucno“. Děkujeme za Vaši spolupráci, přízeň, pozornost, nápady a návrhy. Za Vaši snahu „oživit“ v regionech činnost okresních sdružení.

Jsem přesvědčená, že nejdříve musíme dát „do pořádku“ podstatné věci pro fungování KVL (smlouvy, pojištění, web, vzdělávání). Chcete-li nám pomoci v nějaké oblasti, Vaši pomoc neodmítneme. Právě naopak. Rádi ji přijmeme. A nyní už od vážného tématu k tomu prosincovému.

Přeji Vám, aby Vaše bilancování všeho, co se událo ve Vašich životech v druhém nestandardním covid roce, bylo ve všech ohledech pozitivní. Přeji všem, aby se nám v příštím roce dařilo, abychom byli zdraví a v kruhu svých blízkých. Abychom měli ve svých životech pohodu, radost, pochopení a podporu partnera ve všech chvílích, kdy je to potřeba. Celé KVL pak přeji, aby se nám všem dařilo posilovat „značku“ KVL a vnímání profese veterinárního lékaře v očích veřejnosti a státu.

Iveta Janíková

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Výzva k podávání nabídek - převod obchodního podílu ve společnosti Veterinární ples, s.r.o. 

Zveřejněno: 25.07.2024
Datum stažení: 31.10.2024

Falešné razítko – MVDr. Veronika Zálešáková

Zveřejněno: 23.07.2024
Datum stažení: 23.01.2025

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
27.07. - 28.07.
Oftalmologická Chirurgia (EN) 27.07. - 28.07.2024
16.08. - 17.08.
Všechny akce