Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Editorial – MVDr. Lenka Müllerová

Zvěrokruh 1/2022 09.01.2022
  Časopis Zvěrokruh 1/2022
     EDITORIAL
 

MVDr. Lenka Müllerová

Vážené dámy, vážení pánové, kolegové,

v úvodu mi dovolte, abych Vám popřála vše nejlepší do nového roku, pevné zdraví a dostatek sil a energie ke splnění Vašich cílů. Naším cílem v roce 2022, nás členů představenstva a členů všech komisí, bude pokračovat v tom, co jsme v roce 2021 započali tak, abychom co nejvíce vyšli vstříc Vašim potřebám a naplnili Vaše očekávání, které jste přetavili do volebního výsledku posledních, drive-in voleb.

Svou prací chci pokračovat a být nápomocna při vzniku nových, lepších, právu a legislativě našeho státu odpovídajících řádů, právních norem a směrnic, které budou sloužit našim členům při vytváření si postoje v dané problematice a budou jim podávat pomocnou ruku i při řešení problémů.

Rok 2021 byl pro nás nesmírně těžký, protože jsme byli mnohokrát překvapeni kostlivci, kteří na nás padali nejen na domácí půdě, ale i na mezinárodních setkáních. Absence předání agendy a k ní příslušných listin, ujednání apod. nám nesmírně ztěžovala práci. I tak se povedlo mnohé. O tom, co všechno se řešilo ku prospěchu veterinárního stavu jste pravidelně informováni formou zpráv jak prezidentky, tak předsedů pracovních komisí představenstva v našem Zvěrokruhu, kterému jsme dali novou koncepci a který je již Vámi v terénu kladně hodnocen.

Za sebe jsem nesmírně ráda, že se povedlo uvést do praxe výmaz z Rejstříku trestů vedeného již legální a schválenou formou. V Odvolacím senátu úzce spolupracujeme s právní kanceláří Mgr. Láníka, a i když jsou někdy naše odborné diskuse bouřlivé, jsme vždy připraveni naslouchat i Vašemu pohledu na věc a nemáme problém věc vrátit našim kontrolním orgánům k řádnému došetření.

Čeká nás nový rok 2022, v němž budeme potřebovat ještě víc Vaší podpory nejen pro práci na nových věcech, ale také pro zdárné ukončení těch, které jsou v tuto chvíli již v běhu.

Za všechny z vedení NOVÉ KOMORY můžu směle říct, že si nehrajeme na elitáře, ale promítáme své zkušenosti a postřehy Vás členů do praxe a doufám, že tomu tak bude i nadále.

Lenka Müllerová

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
10.05. - 11.05.
Všechny akce