Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Editorial – MVDr. Mgr. Kateřina Návojová Horáčková MANZCVS (Feline Medicine)

Zvěrokruh 3/2022 14.03.2022
  Časopis Zvěrokruh 3/2022
     EDITORIAL
 

01_navojova

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

jaro nám už pomalu klepe na dveře, počty jedinců s pozitivními testy na koronavirus pomalu klesají, před budovou Poslanecké sněmovny se neustále demonstruje a asi všichni doufáme, že se svět vrátí pokud možno co nejvíce do normálu.

I proto jsme se ve vzdělávací komisi snažili připravit na květen vzdělávací akci, která v roce 2021 vůbec neproběhla a v roce 2020 sice proběhla, ale v omezeném rozsahu a částečně on-line.

Řeč je o Vetmeetingu, akci každoročně pořádané Komorou, která má za cíl nejen vzdělávat veterinární lékaře, ale také umožnit setkání kolegyň a kolegů na společenské úrovni včetně jejich ratolestí. Letos neproběhne Vetmeeting jako v minulých letech na Seči, ale v Brně, je spojen s konáním komorového sněmu. I tak doufáme, že zajímavý program ve čtyřech odborných sekcích přitáhne hodně vzděláníchtivých lékařek a lékařů, že se opět bude líbit doprovodný dětský program připravený pro veterinární potěr a že si všichni společně užijeme společenský večer, jako tomu bývalo v minulých letech.

Vetmeetingem ovšem práce na poli vzdělávací agendy nekončí. Protože už se rýsuje nová podoba webu Komory, je nutné zapracovat i na vzdělávací části nového webu, která by měla být zhotovena v další etapě, budou-li na ni uvolněny prostředky. Měla by být více „user-friendly“, přehledná, měla by umožnit lepší orientaci ve vzdělávacích akcích a usnadnit mimo jiné i přihlašování na webináře. To bude znamenat další hromadu mravenčí práce, která nebude vidět hned, ale až se spuštěním nového webu.

Jaro je také dobou rození mláďat, takže nás všechny čeká období radosti z nového života i starostí, co s nechtěnými mláďaty. Přeji nám všem pevné nervy v naší každodenní nelehké činnosti.

Kateřina Návojová Horáčková

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
06.05. - 08.05.
Ortopedický workshop 06.05. 8:30 - 08.05.2024 13:00
Všechny akce