Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Horké téma současnosti – přechod na EET

Zvěrokruh 2/2020 21.02.2020

Vladimír Rejnek

EET snadno a rychle v otázkách a odpovědích

Jedná se v současnosti o velmi diskutované téma. Obavy ze zavedení EET jsou často spojené zejména s vysokými pořizovacími náklady, náklady na provoz a jeho složitostí. Naše redakce vyzpovídala jednoho z dodavatelů pokladních systémů, spol. Expro Mobil s. r. o, Martina Přibyla.

 

05_eet

 

MVDr. Vladimír Rejnek: Co je tedy k naplnění povinnosti EET potřeba:

Martin Přibyl: Pro tisk účtenek je třeba spolehlivá tiskárna. Naše společnost zastupuje dvě renomované značky – zn. Cashino a Xprinter. Naše tiskárny patřily v 1. a 2. vlně EET. k nejprodávanějším a vynikají zejména výborným poměrem pořizovací ceny a spolehlivostí. Asi vás překvapím, ale kvalitní tiskárna nemusí nutně stát 5000 korun a více.

 

Tiskárny se liší podle použití, buď jsou stolní (v ceně od 1999 Kč) – vhodné do kanceláří a ordinací a dále mobilní tiskárny na baterie (v ceně od 2299 Kč) – ideální pro práci v terénu. Pro EET navíc spolu s tiskárnou poskytujeme i voucher na profesionální pokladní systém Top Pokladna zcela zdarma. Vše je velmi jednoduché. Zvolíte tiskárnu podle vaší potřeby a to je vše, žádné další shánění a zařizování.

VR: Rozumím tomu tak, že si u vás zakoupím tiskárnu v ceně např. 2 tis. Kč a k tomu získám plnohodnotný pokladní systém?

MP: Přesně tak, v ceně máte kompletní řešení EET na profesionání úrovni.

Mimochodem, na této akci spolupracujeme se světovou jedničkou v pokladních systémech, společností Diebold-Nixdorf.

VR: Pro jaké uživatele je Top Pokladna vhodná?

MP: Top Pokladna je univerzální pokladní systém, který je vhodný jak pro jednotlivce (zadej částku a rychle odešli), tak i pro „velké“ uživatele, např. kliniky (více uživatelů, více tiskáren, prodej služeb i zboží, vzdálená správa a další funkce).

VR: Co ještě kromě tiskárny a programu Top Pokladna je pro EET potřeba?

MP: Pro běžné uživatele stačí k provozování Top Pokladny pouze chytrý mobil (nebo tablet, či notebook) se systémem Android a připojení k internetu.

VR: Pořízení Top Pokladny je tedy zdarma. Jsou s jejím provozem spojené nějaké další měsíční poplatky?

MP: Top Pokladna je profesionální pokladní systém s plnou technickou podporou a cloudovým řešením (tzn. kompletní zálohou vašich dat – určitě oceníte např. při ztrátě mobilu, nebo tabletu), přesto jsou měsíční poplatky velmi nízké. Srovnatelné systémy stojí měsíčně od 600 Kč výše, za Top Pokladnu – zaplatíte měsíčně jen 99 Kč bez DPH. Navíc máte možnost Top Pokladnu vyzkoušet nezávazně první tři měsíce zcela zdarma. Pokud nebudete spokojeni, můžete se samozřejmě rozhodnout pro jakýkoliv jiný pokladní systém.

VR: Kde lze tiskárny Cashino a Xprinter s voucherem na Top Pokladnu zakoupit?

MP: Na stránkách www.eet-tiskarny.cz zvolte tiskárny označené „Voucher TOPPOKLADNA. CZ“. Tiskárna s voucherem vám přijde na vaši adresu s návodem, jak postupovat dál.

VR: Pro stále váhající – máte pro členy naší Komory ještě nějaké zvýhodnění?

MP: Ano. Pro členy Komory jsme ještě připravili speciální časově omezenou slevu 10 % na všechny tiskárny Cashino a Xprinter. Stačí při objednávce zadat do pole „Kód speciální akce“ – VETE20. Sleva platí při objednání do 31. 3. 2020 a bude vám automaticky odečtena na konci objednávkového formuláře.

VR: Děkuji za rozhovor

MP: Děkuji a přeji všem vašim členům hladký přechod a minimum starostí s EET.

Vladimír Rejnek

Zpět na výpis
Inzerce

Inzerce

Seznam veterinárních lékařů

Seznam veterinárních lékařů

Registr zvířat

Registr petpasů

Časté dotazy

Časté dotazy

Úřední deska

Falešné razítko – MVDr. Vladimír Hodač

Zveřejněno: 13.02.2024
Datum stažení: 13.08.2024
Úřední deska

Kalendář akcí

Právě chroustám data, abych mohl zobrazit kalendář. Chvilku prosím počkejte...
Nejbližší akce
20.04. - 21.04.
Kurz Měkkotkáňová chirurgie - Modul 5 20.04. 9:00 - 21.04.2024 17:00
20.04.
Klinická patologie pro praxi 20.04.2024 9:00 - 17:00
Všechny akce